TUDUNG BAWAL PLAIN


Pelbagai jenis tudung buat tatapan anda semua. Untuk pengetahuan anda,pihak kami hanya menjual tudung bawal no 1 dan tudung bawal no 2 plain. Tetapi jika anda ingin merequest jenis tudung yang anda inginkan pihak kami akan menyediakannya untuk anda. Sebut sahaja jenis yang anda kehendaki. Harga boleh dirunding jika anda ingin memborong lebih dr 20 helai.

Cth bawal no 1bidang 45

dari kiri: biru tua lembut, biru muda,putih,krim

dari kiri bwh: grey,merah terang, kuning lembut, hijau lembut

dari kiri:peach lembut,koko kekuningan, koko pekat

dari kiri bwh: koko milo,koko jeremia

rm15 per helai bawal kilang baru

jenis kain:

  • kain nipis,jarang,kasar skit dr bawal kilang lama(asli)
  • mudah dibentuk dan senang memakainya tanpa lapik keras
  • ramai suka memakainya sekarang

Kain tudung bawal kosong belum dijahit tepi..untuk kos jahit tepi rm2 sahaja.

Saya hanya menjual bawal kilang baru untuk tudung plain ye, ini kerana kilang sudah tidak menerima tempahan untuk tudung plain bawal kilang lama(asli) . Mungkin kerana mereka kerugian sebab ramai yg membeli dan menjahit batu sendiri. Harap maklum. Saya menyatakannya di sini supaya tidak ada lagi pertanyaan ttg tudung bawal plain no 1 yang dari kilang lama. Harap maklum. πŸ™‚

Untuk maklumat lanjut ym rose_8220/ emel rose_8220@yahoo.com

tel:017-5590181 ros

kod warna pilihan

Panduan menjaga tudung bawal

Β· Tudung bawal sensitif, fabriknya agak nipis. Bagi mengekalkan batu permata dan keadaan kain, basuh ia menggunakan tangan dan elakkan memberus atau menggunakan mesin basuh.

Β· Cuci menggunakan air yang dicampur sedikit serbuk pencuci. Rendam seketika, bilas dan sidai. Elakkan merendam dalam rendaman pelembut fabrik kerana ia boleh menyebabkan tudung bawal menjadi lembik dan sukar dibentuk.

Β· Sidai di tempat yang teduh supaya fabrik tahan lama dan tidak pudar warnanya.

Β· Jika tudung bawal mempunyai taburan batu permata, lapik kain lain di atas tudung atau terbalikkan ia ketika menggosok. Pastikan suhu seterika sederhana panas.

Β· Guna kerongsang yang mempunyai pin tajam kerana pin yang tumpul boleh menyebabkan tudung bawal anda berlubang dan rosak.


Advertisements

27 Komen di “TUDUNG BAWAL PLAIN”

  1. lin Says:

    nk tanya, u ada tk jual tudung plain single line berlian octant?

  2. rosmaria Says:

    ada lin, nk beli brp helai ye? kalau borong 20 helai rm26 sehelai πŸ™‚ tq

  3. ira Says:

    kalau saya nak borong kain kosong 20 helai berapa harga ?

  4. fina Says:

    nk tye..tdung bawal plain kal say nk amk borong brape harga nye..

    • rosmaria Says:

      saya dah balas ttg sebut harga di emel awak ye…sila check emel ye..tq

  5. ashylla Says:

    hi tuan rumah, nice stuffs u have here πŸ™‚

    feel free to visit my site for tudung bawal, batik sutera, kebaya sulam & telekung :

    http://amethystkiosk.fotopages.com

  6. akmalun nisa Says:

    salam..nk tanya..tudung plain warna putih ada x??

    • rosmaria Says:

      cek emel ye πŸ™‚

  7. imah Says:

    salam,
    bawal plain kalau beli 3 helai saja berapa harganya.

  8. lynn Says:

    mcm mana nak wat pembelian tuk tudung bawal plain.

    • rosmaria Says:

      pembelian blh dibuat dgn melalui pembayaran terlebih dahulu…just bank in di akaun yg tertera slps buat urusan ye πŸ™‚

  9. lynn Says:

    ada warna lain tak selain daripada warna yang ditunjuk dalam contoh di atas.

  10. guruh Says:

    kilang lama 20helai rm8-10 blh

  11. Puteri Insan Says:

    Salam…saya ingin meminta pertolongan kepada sesiapa yang sudi menjadi pembekal tudung kepada saya untuk menjualnya…saya diberi tugasan projek akhir untuk menjual tudung…jadi saya ingin mencari siapa yang sudi menjadi pembekal kepada saya…sekian terima kasih…

  12. Lina Says:

    Salam,

    Nak tanya, bawal gred A ni bawal akhbar atau bawal jepun? Berapa harganya?

    Terima kasih!

  13. lenisaiman Says:

    Salam..kalu sy nak bli tudg plain 20helai dapat harga brape ye 1pasang?

  14. cute Says:

    bole request tudung bidang 60 tak. brp harga borong n sehelai. dah ready nak pakai nyer

    • rosmaria Says:

      salam nurani..tq sudi singgah sini..maaf ..tudung bawal saya dah stop buat sementara waktu..lebih tumpu kepada tudung design sekarang…ala2 ekin, munawarah ialaitu alhamrah. kalau nk borong bgtau ye…blh berbincang.

  15. rasyidatul Says:

    nak mintak sebut harga bawal jepun no 1. harga borong untuk kuantiti yang banyak

    • rosmaria Says:

      salam..maaf ye..tdg bwl jepun no 1 dah x jual..

  16. emi Says:

    sy nk order. ader lg x?

    • rosmaria Says:

      dah xder πŸ™‚ skrg saya jual blanket,telekung sulam vietnam dan set comforter ..jemput ke fb saya ..add norrosmaria. tq

  17. Nad Says:

    salam.tudung bawal plain masih dijual?

    • rosmaria Says:

      salam..dah x jual πŸ™‚ tq

  18. lina Says:

    macam mana nak tau harga ?

  19. emma Says:

    sya berminat..boley pm sya harga.

    • rosmaria Says:

      maaf..saya dah x jual ye tdg bwl plain πŸ™‚ tq


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: