MANIK


Pelbagai manik jepun miyuki/miyuku/matsuno terdapat di bazar Wanjah.Com  untuk tatapan/pilihan anda semua. Harga yang ditawarkan amat berpatutan. Berbelanjalah dengan bijak. Kualiti terjamin. Manik yang dijual adalah autentic yang diimport khas dr jepun.

MANIK MIYUKU/MIYUKI/MATSUNO

ALL SOLD OUT…THANKS FOR

BUYING…

KOD : MO1 HEX

10gram=RM3

KOD: M02 HEX

10 GRAM=RM3

KOD: MO3 HEX

10 GRAM=RM3

KOD:M04 HEX

10 GRAM=RM3

KOD: M05 HEX

10 GRAM=RM3

KOD:M06 ROUND  SOLD OUT

10 GRAM=RM3

KOD: MO7 ROUND SOLD OUT

10 GRAM RM3

PENGGUNAAN MANIK

BOLEH DILIHAT PADA TUDUNG BAWAL YANG DIJUAL.

SEKARANG HANYA RM1.50 SEPEKET (10GRAM)

SAHAJA….STOK TERHAD UNTUK SEMUA JENIS

MANIK

HOME

Advertisements

29 Komen di “MANIK”

  1. Bluely Says:

    Saya nak tanya kalau awak ada jual manik dlm kuantiti yg byk, sebab saya pki manik sgt byk, selalunya saya membeli dlm pek 100g hingga 750g… berapa harga sepek kalau mcm 2?


  2. sayanak tahu mcmana nak beli manik2 ni…

  3. balqis Says:

    boleh saya tau macamane saya nak beli manik nie denga lebih lanjut

  4. Mona Sunni Says:

    nak bercadang membeli manik drpd anda dlm kuantiti yang byk secara tunai terus drpd anda.. sila lampirkan no telefon @ alamat kedai anda. terima kasih.

  5. fina Says:

    nak ty..sy brminat nak bli manik..cm ner nk dptkn?

  6. az Says:

    sy minat jg dgn manik2 ni.ble sy dptkn fesyen2 manik..

    • rosmaria Says:

      saya dah balas pertanyaan awak di emel.. 🙂

  7. adieyla Says:

    sy nk tau kt mne sy leh bli manik kt melaka ni….??

  8. niza Says:

    boleh tak quote kat saya harga manik manik jepun ni dalam 100g

    then, boleh ke sy request any color? Kedai u kat mana?

  9. hud Says:

    sye berminat nak bli manik, tapi saye nak tengok dulu manik nye sebelum beli, jadi boleh lampirkan alamat dan no telefon,
    –terima kasih–

  10. neesa Says:

    neesa berminat nak beli manik ni…leh neesa dapatkan senarai penuh wane2 manik yg akak ada n harga termasuk pos…

    • rosmaria Says:

      manik yang ada seperti dilihat pada web ye..harganya rm3 sepeket…kalau nk beli lebih harga boleh kurang lg…nk nak perabis stok..nk tahu hrga nanti saya akan update ye..tq

  11. rosmaria Says:

    SEKARANG NAK CLEAR STOCK MANIK YANG ADA…HANYA RM1.50 PER GRAM…..STOK TERHAD..

  12. rosmaria Says:

    STOK YANG TINGGAL ADALAH SEPERTI DI ATAS. SEMUA JENIS ADA…..HARGA TAK TERMASUK KOS POS YE 🙂

  13. kh Says:

    saya nak beli manik hex in bulk…camner yer? tq

    • rosmaria Says:

      buat masa skrg saya nk habiskan stok mana yg ada…kalau berminat bgtau lah ye…tq sudi singgah di sini 🙂

  14. maz Says:

    salam.
    saya sebenarnya memang nak beli manik tapi kalau boleh saya nak tengok sendiri bukan melalui pos….kalau boleh kasikan alamat atau tempat yang terdekat saya tinggal di puchong…..thanks

    • rosmaria Says:

      owh..saya di langkawi 🙂 ..maz kat mana ye…

  15. Nina Says:

    Hi,

    saya berminat nak beli manik & oktant

    macam mana cara nya ye….

    kalau bole bgtau cepat2 ye….

    tq….

    jgn lupa bagi no. akaun skali k….

    • rosmaria Says:

      hi nina…
      tq sudi singgah ke kedai saya..nk beli manik dan oktant ye…boleh emel manik dan oktant yg nak..klu ada dlm stok saya akan bgtau..tp buat masa ni nk clear stok yg ada..manik semua jenis ada..oktant yg tinggal hanya oktant petak dan piramid atau 3segi..cara bayan boleh lihat di bhgn tepi web saya ye..situ ada no akaun maybank or cimb.blh pilih mana yg nak.. 🙂 tq

  16. sue emma Says:

    salam..sya berminat nk beli manik ni ..mcmana caranya ya …bgi tau ..brpa kos sy ni dri sabah..

    • rosmaria Says:

      salam..maaf ye..stok manik dah abis..blum ada stok baru lagi…terima kasih kerana sudi menjenguk ye.. 🙂 berkunjung lg ye ke sini…

  17. jaidah Says:

    Salam Puan..

    Untuk makluman puan, supply untuk manik jepun di sarawak terhad. Jadi saya berminat nak beli manik jepun (matsuno/apple/toho) mengikut 100g. Boleh tak Puan bagi saya quotation? Pembayaran macamana dan berapa kos penghantaran ke Sarawak? Puan guna Perkhidmatan Penghantaran apa? poslaju ke?

  18. zulia Says:

    ada lg ker stok manik mcm kt ats 2????ke dh hbs??dlm paket 100g ada x???brape hrga????kalau mrh nk order skrg…byk bju n jhit nie…

    • rosmaria Says:

      stok insyaallah ada…tp nk jenis mana ye? hexagon? round? skrg semua dlm 100gram..saya jual bulk…minimum belian 10 peket ke atas…

  19. zulia Says:

    cptlh bls…kalu xde stok,saya kenalh beli cket2…coz byk bju customer nk kna ciap cpt nie….

    • rosmaria Says:

      min belian 10 peket ke atas….

  20. along_zati Says:

    salam saya nak tanya ade stok lagi tak manik nye…
    lame doh saye cari skarang baru jumpe..
    brape ye sepeket?
    boleh campur2tak warna nye…

    • rosmaria Says:

      salam..rm3.50 sepeket..tp skrg saya jual jenis 100gram punya 🙂


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: